{"id":4292,"date":"2017-02-02T11:41:12","date_gmt":"2017-02-02T10:41:12","guid":{"rendered":"http:\/\/sosw2.szczecin.pl\/?page_id=4292"},"modified":"2017-02-02T11:42:05","modified_gmt":"2017-02-02T10:42:05","slug":"grudzien-kucharz","status":"publish","type":"page","link":"http:\/\/sosw2.szczecin.pl\/?page_id=4292","title":{"rendered":"KUCHARZ- GRUDZIE\u0143"},"content":{"rendered":"

Gazetka kierunku kucharskiego zosta\u0142a wykonana przez uczni\u00f3w pod opiek\u0105 pani Joanny Taraski, pani Izabeli Gawdzi\u0144skiej oraz pani Magdaleny Wa\u015bko.
\nUczniowie przedstawili jak dawniej wygl\u0105da\u0142a kuchnia, jaki sprz\u0119t by\u0142 w niej wykorzystywany jak r\u00f3wnie\u017c jak kiedy\u015b przeliczano miary. Ciekawostk\u0105 by\u0142y opisane surowce, kt\u00f3re u\u017cywano do sporz\u0105dzania potraw kiedy\u015b a jakie wykorzystuje si\u0119 dzi\u015b.
\nZ sonda\u017cu przeprowadzonego przez samorz\u0105d szkolny w dniu 17 stycznia 2017 roku w\u015br\u00f3d uczni\u00f3w ZSZ kierunek kucharski zdoby\u0142\u00a0680 punkt\u00f3w , a najbardziej podoba\u0142y si\u0119 uczniom tre\u015bci zawarte w gazetce pod has\u0142em „M\u00f3j zaw\u00f3d dawniej a dzi\u015b”.<\/p>\n\r\n